THEATER PROJECT 2016

Theaterproject met als thema: je eigen keuzes maken en blij zijn met jezelf.

Hooggeëerd publiek!

“Ik ben maar een clown…”

De grote grijze fabriek staat in het midden van het kleine stadje. Alle mensen is de stad zijn gelukkig en te vree, tenminste… dat zeggen ze…

Mike heeft geen zin om net als zijn ouders en vriendjes en vriendinnetjes in de grote grijze fabriek te werken. Zijn grote droom is om met het circus mee te reizen.

Maar als hij niet in de fabriek gaat werken en kiest voor een circusleven: zal hij dan ooit gelukkig worden?

Regie: Chantal Demarteau

Spel: Christa Flipphi, Sjoerd Fleur, Kevin Scholtens, Jamy Kinsbergen, Stephanie de Kok, Lea Scheafer, Koosje Flach, Jeroen Verwer, Jantina Gehrels, Michael Boots, Erwin Neid, Floris-Jan van den Roovaart, Sanny van den IJssel en Tara (de circushond).

Kostuums: Sanny van den IJssel en Jeanne Vink- van Tol.

 

Wil je teruglezen over onze eerdere voorstellingen? Volg deze link

artloca_logo_final_cmyk

OVER ART LOCA

Stichting Art Loca in Almere. Een fijne plek waar muziek, creativiteit, podiumkunst en persoonlijke en artistieke ontwikkeling voor mensen met èn zonder beperking helemaal voorop staat. Wil je meer weten klik hier.

VOOR WIE

Iedereen kan zich aanmelden bij Art Loca . Zowel mensen met als zonder indicatie voor dagbesteding. En ook mensen met Zorg in Natura (ZIN) als met een Persoons Gebonden Budget (PGB). Lees meer via deze link.

AMBACHTS ATELIER

Al heb je een beperking, iedereen heeft bepaalde vaardigheden waar hij of zij goed in is. Het Ambachts Atelier helpt je deze te ontdekken en te ontwikkelen. Meld je aan! Meer weten? Volg deze link.

THEATER PROJECT 2017

Bij de theaterlessen ontwikkelen onze clienten hun muzikale en acteertalenten onder leiding van professionele regisseurs en  artiesten. Lees meer.

Art Loca staat voor persoonlijke en artistieke ontwikkeling voor mensen met en zonder beperking, en staat voor:

 

R

ART

Art, kunst als middel en kunst als doel.

R

LOVE

Love, Liefde staat voor de mens en liefde staat voor het vak.

R

EN CARE

Care, staat voor zorg en zorgvuldigheid.

Nieuwsgierig geworden?