VOOR WIE

MUZIEK!

PODIUMKUNST!

ZANG!

BEELDEND WERKEN!

Wie kan zich aanmelden bij Art Loca?

Iedereen kan zich aanmelden bij Art Loca . Zowel mensen met als zonder indicatie voor dagbesteding. En zowel mensen met Zorg in Natura (ZIN) als met een Persoons Gebonden Budget (PGB).

Ouders / verzorgers/ begeleiders kunnen rechtstreeks contact opnemen met Art Loca. Er wordt een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Geïnteresseerden kunnen een keer meedraaien met Art Loca. Het is mogelijk om afspraken te maken over een opbouwende “gewenningsperiode”.

Intake en ondersteuningsplan

Als de leerling mee gaat doen met de dagbesteding wordt een ondersteuningsplan gemaakt en naar aanleiding van het ondersteuningsplan een werkplan. In het werkplan worden de gewenste doelen van de leerling omschreven en de werkwijze van Art Loca om deze doelen te behalen. Dit plan wordt regelmatig geëvalueerd en bijgesteld.

 

MELD JE AAN!

Art Loca Almere stage

artloca_logo_final_cmyk

OVER ART LOCA

Stichting Art Loca in Almere. Een fijne plek waar muziek, creativiteit, podiumkunst en persoonlijke en artistieke ontwikkeling voor mensen met èn zonder beperking helemaal voorop staat. Wil je meer weten klik hier.

VOOR WIE

Iedereen met een WMO of WLZ indicatie kan zich aanmelden bij Art Loca voor dagbesteding. Lees meer via deze link.

KOOKGROEP

Gezamenlijk een heerlijke maaltijd klaarmaken in onze keuken en vervolgens samen opeten! Onze kookgroep helpt je jouw culinaire kwaliteiten te ontwikkelen! Meer weten? Volg deze link.

THEATER PROJECT 2017

Bij de theaterlessen ontwikkelen onze clienten hun muzikale en acteertalenten onder leiding van professionele regisseurs en  artiesten. Lees meer.

Art Loca staat voor persoonlijke en artistieke ontwikkeling voor mensen met en zonder beperking, en staat voor:

 

R

ART

Art, kunst als middel en kunst als doel.

R

LOVE

Love, Liefde staat voor de mens en liefde staat voor het vak.

R

EN CARE

Care, staat voor zorg en zorgvuldigheid.

Nieuwsgierig geworden?